Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Huren

Kopen of huren?

Iedere emigrant krijgt ermee te maken: ga ik woonruimte huren of ga ik wat kopen? En wat is wijsheid: kan ik beter maar meteen een huis of appartement kopen, of zal ik eerst huren?
 

Woonruimte huren

Op deze pagina vindt u informatie over de aansprakelijkheidssituatie in Noorwegen bij het betrekken van woonruimte, tijdens de huurperiode en bij vertrek.
 

Checklist voor huurders

Als u woonruimte in Noorwegen gaat huren, is het belangrijk dat u de woning voorafgaand aan de overname grondig controleert. Indien de woonruimte fouten of gebreken vertoont, dient u de verhuurder daarvan onverwijld in kennis te stellen.
 

Standaard huurovereenkomst

Hier treft u een blanco standaard huurovereenkomst in PDF aan.
 
1-10-11

Florerende bloemenwinkel

In Ringebu, provincie Oppland in het hart van Noorwegen, is deze goedlopende Interflora bloemenwinkel te koop. De bloemenwinkel is centraal gelegen in het dorp Ringebu, dat in 2011 uitgeroepen is tot het mooiste dorp van Noorwegen.

Lees meer...

10-10-16

Stordal Camping

Zeer goed onderhouden gezellige camping met een oppervlakte van 3 hectare, met vaste staanplaatsen voor 30 caravans en 1.500m² vlak grasveld voor campers, caravans en tenten. De camping is geopend van 1 mei tot 15 september.
 

 

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.