Aankoop- of verkoopbegeleiding in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Onroerend goed

Onroerend goed en bedrijfsovernames

Placement bemiddelt bij de verkoop, verhuur en aankoop van onroerend goed in Noornwegen. In opdracht van zowel makelaars als particulieren bieden wij via norsk.nl onroerend goed te koop of te huur aan. Ook bemiddelen we bij bedrijfsovernames. Elders op deze site vindt een overzicht van ons aanbod.

Lees verder...

 

Bouwen in Noorwegen

Als u bouwplannen heeft in Noorwegen is er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Het betreft onder andere de regelgeving vanuit de overheid, de manier van bouwen en de omgang met aannemers, vaklieden en adviseurs. Op het eerste gezicht lijkt de bouwwereld in Noorwegen op die in Nederland, maar er is een aantal belangrijke verschillen.

Lees verder...

 

Huren van woonruimte in Noorwegen

Iedere emigrant krijgt ermee te maken: ga ik woonruimte huren of ga ik wat kopen? En wat is wijsheid: kan ik beter maar meteen een huis of appartement kopen, of zal ik eerst huren? We gaan ook in op de huurovereenkomst.

Lees verder...

 

Onroerend goed kopen in Noorwegen

Voor de meeste mensen is het kopen van een woning de grootste financiële investering in hun leven. Een goede voorbereiding op een aankoop is onontbeerlijk, zeker als u een huis koopt in een land waar u nog niet zo lang woont en waar u wellicht nog niet alle regels kent.

Lees verder...

 

Wonen in Noorwegen, huis te koop in Nederland

Naar Noorwegen verhuizen terwijl u uw woning in Nederland nog niet verkocht heeft? Dat kan. Voor de overdracht en het laten passeren van de akte hoeft u niet speciaal terug.
Er zijn geen resultaten gevonden.

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.