Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Nederlandse school Bergen

De IJsvogel is de Nederlandse Taal- en Cultuur (NTC) school in Bergen. Wij geven elke maandag van 16.30 tot 19.00 uur onderwijs in de Nederlandse taal-en cultuur aan leerlingen van 4 tot 18 jaar.
Wij zijn aangesloten bij de stichting NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland) en voldoen aan de criteria van Nederlandse scholen in het buitenland. Zowel de onderwijsinspectie als de stichting NOB hebben ons een positieve beoordeling gegeven na hun bezoek.
 
Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een veilige, en motiverende omgeving bezig zijn met het leren van Nederlands. Daarom geven we niet alleen
onderwijs, maar organiseren we ook regelmatig buitenschoolse activiteiten.
 
31_000000-3

Woning met 7 slaapkamers

20-06-2017

Het eiland Sekken ligt in de buurt van de stad Molde. Op het eiland is nu een grote eengezinswoning met zeven slaapkamers te koop. De woning is gebouwd in 1982, maar de afgelopen jaren aangepast. In totaal heeft de woning negen kamers.

Lees meer...

98-2

Prachtige woonboerderij in Valdres

20-05-2017

Het eigendom bestaat uit een volledig gemoderniseerde woonboerderij met grote garage annex werkplaats, alsmede twee bergboerderijen. Door de indeling is het mogelijk een deel van het eigendom als bed & breakfast te gebruiken.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.