Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Nederlandse school Bergen

De IJsvogel is de Nederlandse Taal- en Cultuur (NTC) school in Bergen. Wij geven elke maandag van 16.30 tot 19.00 uur onderwijs in de Nederlandse taal-en cultuur aan leerlingen van 4 tot 18 jaar.
Wij zijn aangesloten bij de stichting NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland) en voldoen aan de criteria van Nederlandse scholen in het buitenland. Zowel de onderwijsinspectie als de stichting NOB hebben ons een positieve beoordeling gegeven na hun bezoek.
 
Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een veilige, en motiverende omgeving bezig zijn met het leren van Nederlands. Daarom geven we niet alleen
onderwijs, maar organiseren we ook regelmatig buitenschoolse activiteiten.
 
februari13 045-2

Restaurant zoekt nieuwe uitbaters

19-07-2017

Hjorten Batnfjord is een restaurant met café en motel, gelegen in het centrum van Batnfjordsøra, tevens het centrum van de gemeente Gjemnes. Het is een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking, jong en oud. Het gebouw is eigendom van de gemeente.

Lees meer...

0001-4

Klimpark te koop

30-03-2017

In het mooiste recreatiegebied van Arendal en omgeving ligt het klimpark Hove Klatrepark, met zee, bos en een zogeheten rolsteenstrand in de directe omgeving, en met Skagerak op een steenworp afstand.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.