Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Juridische zaken

In dit hoofdstuk gaan we in op diverse zaken van juridische aard, zoals het samenlevingscontract en het testament in Noorwegen. De informatie dient beschouwd te worden als basisinformatie. Er kunnen verder geen rechten aan ontleend worden.

Het samenlevingscontract

Op deze pagina gaan we in op de basisbeginselen van het samenlevingscontract in Noorwegen, aan de hand van veel gestelde vragen over dit onderwerp.

Testament in Noorwegen

Op deze pagina gaan we in op de basisbeginselen van een testament in Noorwegen, aan de hand van veel gestelde vragen over dit onderwerp.
 

Wonen in Noorwegen, huis te koop in Nederland

Naar Noorwegen verhuizen terwijl u uw woning in Nederland nog niet verkocht heeft? Dat kan. Voor de overdracht en het laten passeren van de akte hoeft u niet speciaal terug.
_001-1

Heia Gjestegård

De goed aangeschreven Heia Gjestegård in Grong is te koop. Met 31 kamers, hutten, restaurant en zalen. Ook zijn er twee wooneenheden voor personeel. De totale gebruikspoppervlakte bedraagt meer dan 3.000 m2. Gunstige ligging aan de verkeersader E6. Alles op een eigen kavel van 613.000 m2

Lees meer...

_10000000-1

Vrijstaande woning met garage op Sekken – mooie kavel - mooi uitzicht

Op het eiland Sekken bij de stad Molde is deze mooi gelegen vrijstaande woning met garage te koop. De gebruiksoppervlakte bedraagt 215 m2. De woning heeft drie slaapkamers en ligt op een eigen kavel van 2.145 m2. Bouwjaar: 1990.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.