Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Huishoudbudget

Informatie over het huishoudbudget voor een familie, de kosten van levensonderhoud in Noorwegen, prijzen van levensmiddelen in Noorwegen.

 

Toelichting huishoudbudget 2017

Lees eerst de toelichting op het huishoudbudget, dat is samengesteld door het Noorse instituut SIFO.
 

Huishoudbudget 2017

Het standaardbudget 2017 laat de gebruikelijke uitgaven zien voor verschillende huishoudens in Noorwegen in 2017. Er is door de samensteller, SIFO, een instituut voor budgetvoorlichting in Noorwegen, uitgegaan van een redelijk consumptieniveau, een niveau dat voor de meeste mensen acceptabel is.
 

Prijzen levensmiddelen

Informatie over de actuele prijzen van levensmiddelen in Noorwegen, alsmede links naar apps voor als u onderweg bent.
_596113172

Prachtig gelegen bedrijfspand in voormalige school

In de gemeente Vestre Slidre is dit gunstig gelegen bedrijfspand met prachtig uitzicht te koop. Geschikt voor bijvoorbeeld een combinatie van kunsthandwerk-productie of streekproducten, winkel en café.

Lees meer...

001-10-14

Goed onderhouden woonboerderij op 20.000 m2 grond

De woonboerderij ligt centraal in Bardal, ongeveer dertig kilometer ten noorden van het gemeentecentrum in Leland, waar ook de school, kinderopvang en supermarkt zijn. Het eigendom ligt met de rug naar het bos. Aan de voorzijde ligt de rivier Bardalselva, waarin op zalm en forel gevist kan worden.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.