Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Vacature servicemonteur communicatie- en veiligheidssystemen

In opdracht van eButikken zijn we op zoek naar een servicemonteur. eButikken is een afdeling van de Noorse BV B & B Parken AS.
eButikken levert communicatie- en veiligheidssystemen. Men is met name gespecialiseerd in aquacultuur, waar men een leidende marktpositie heeft met Sikringradio Havbruk ™. Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Åfjord, maar de klanten zijn langs de hele kust van Noorwegen te vinden. Men heeft ook een bijkantoor in Bergen om de klanten in West-Noorwegen goed van dienst te kunnen zijn. Met onze oplossingen is de werkdag van onze klant efficiënter en veiliger.

eButikken krijgt steeds meer klanten en men is daarom op zoek naar een

 

servicemonteurWerkzaamheden:

 • Planning, installatie en support van digitale radiocommunicatie-systemen
 • Planning, installatie en support van netwerkapparatuur
 • Jaarlijkse controle en dokumenteren van de apparatuur bij de klant
 • Deelname in projecten en het verder ontwikkelen van onze concepten

Functie-eisen:

 • Grondige kennis van IT en digitale netwerken
 • Algemene interesse in techniek
 • Gestructureerd en zelfstandig
 • Service-minded en grote betrokkenheid
 • Doorzettingsvermogen
 • Flexibel en klantgericht
 • Kennis van de Noorse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Rijbewijs B

Kennis van DMR-radiocommunicatie is een voordeel, maar geen vereiste. Indien nodig kan er een cursus/opleiding aangeboden worden.

Men ziet graag dat u een een passende relevante opleiding heeft, maar gedocumenteerde relevante werkervaring wordt ook overwogen. De basis van de functie ligt in de gemeente Åfjord, maar u zult er op moeten rekenen dat er ook veel gereisd moet worden. De functie biedt veel afwisseling en vereist veel zelfstandigheid, maar bij grotere projecten werkt men in een team.

In het bedrijf ontmoet u leuke collega’s, spannende producten en bent u deel in een bedrijf dat een gezonde groei doormaakt.

 

 

Bij interesse kunt u contact opnemen met:

Janet Roelofs (Nederlands)
Placement as
Telefoon: +47 9204 9430
Mail: jr@placement.no

en/of

Øyvind Ugedal (Noors/Engels)
Bedrijfsleider B & B Parken in Åfjord
Telefoon: +47 4020 1213
Mail: junior@ebutikken.no

 

Uw Engelstalige of Noorstalige sollicitatiebrief en CV kunt u mailen naar: jobb@ebutikken.no

Sluitingstermijn: 2 april 2018

janet-1

Janet Roelofs

Janet Roelofs (1959) is in 1997 samen met haar man Gert Rietman naar Ålesund in Noorwegen geëmigreerd. De eerste 7 jaar werkte zij als Intensive Care verpleegkundige in het ziekenhuis in Ålesund. Zij begon in 2004 steeds meer mee te werken binnen Placement, waarna zij haar werk in het ziekenhuis beëindigde. Het contact met de gezondheidszorg heeft zij behouden: zij werkt nu als oproepkracht op de dagchirurgische afdeling.

Janet is mede-eigenaar en projectleider van Placement. Daarnaast is Janet ook een winkel gestart die "Stolt Mat" heet (Trots eten), en waar streekproducten uit de provincie Møre og Romsdal worden verkocht.

In haar vrije tijd houdt Janet zich bezig met bergwandelen, langlaufen, hardlopen, hutbezoek, zingen in een koor, vrijwilligerswerk, bestuurswerk, gemeentelijke politiek (voorzitter dienstencommissie), corresponderen, tuinieren en lezen. 

Contact

gert-1

Gert Rietman

Gert Rietman (1962) is in 1997 samen met zijn vrouw Janet Roelofs naar Ålesund in Noorwegen geëmigreerd. In Nederland werkte Gert de laatste jaren in het leerlingwezen. Voordat hij in 2003 het bedrijf Placement oprichtte werkte Gert onder meer als EURES-advisor bij het Arbeidsbureau in Ålesund en als adviseur Internationale samenwerking op het provinciehuis in Molde. De afgelopen jaren heeft hij tevens interim-functies (projectleider, bedrijfsleider) bekleed bij twee bedrijven in de regio.
 
Gert is samen met Janet eigenaar van Placement. Ook is hij mede-eigenaar van de winkel "Stolt Mat", waar (h)eerlijke streekproducten worden verkocht. Vanaf januari 2016 is hij tevens als adviseur verbonden aan het reïntegratiebedrijf BYRG Kompetanse AS in Stranda.
 
De vrije tijd vult hij met bestuurswerk bij bedrijven en instellingen, gemeentelijke politiek, bergwandelen, koken, de eigen berghut, Noorse literatuur, klussen, hardlopen (halve marathons) en werken.

Contact

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.