Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Woonboerderijen

bsc-1

Woonboerderij bij Zweedse grens

In Teveldalen in het oosten van Noorwegen is deze sfeervolle kleine bergboerderij met zomerwoning en bijgebouwen te koop. Het eigendom ligt in de gemeente Meråker bij de Zweedse grens. Er is veel grond rond de boerderij, onder meer geschikt voor het houden van paarden.

 

60

Uniek gelegen herberg

Op een wel heel bijzondere plek in het westelijk fjordengebied van Noorwegen is deze voormalige boerderij met herberg en vakantiewoning en berghutten te koop. De herberg heeft negen tweepersoons kamers, eetzaal, horecakeuken, bar en salon.

 

005-10-11

Twee woningen in Naustdal

In Naustdal in het westen van Noorwegen zijn deze twee gerenoveerde woningen te koop. Een uitstekende mogelijkheid om met meerdere generaties bij elkaar en toch apart te wonen.

Het eigendom mag ook als vakantiewoning gebruikt worden. U kunt er ook voor kiezen om in de ene woning te gaan wonen en de andere woning te verhuren.

Uitgelicht

Taxatie onroerend goed

Indien men een eigendom wil kopen in Noorwegen, is het van belang om een taxatierapport te vragen. Dit rapport heeft men ook nodig voor het kunnen afsluiten van een hypotheek. Indien er geen actueel taxatierapport aanwezig is, kan men zelf een taxateur op eigen kosten inschakelen.

Lees verder...

 

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.