Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Winkels

1-10-11

Florerende bloemenwinkel

In Ringebu, provincie Oppland in het hart van Noorwegen, is deze goedlopende Interflora bloemenwinkel te koop. De bloemenwinkel is centraal gelegen in het dorp Ringebu, dat in 2011 uitgeroepen is tot het mooiste dorp van Noorwegen.

5-august 020-1

Monumentaal pand in Vågå

In het centrum van de gemeente Vågå wordt een te restaureren monumentale woning met werkruimte (winkel, kantoor, werkplaats) en besloten tuin ter overname aangeboden. Het gaat om een zogeheten “tømmerhus”, een pand dat is opgetrokken uit dikke houten balken (Nr. 53 B). Een zeer sfeervol gebouw. De eigenaar werkt en woont in het ernaast gelegen okergele pand (Nr. 53 A) als vioolmaker, met een werkplaats op de begane grond. Hij zal daar blijven wonen en werken.

Uitgelicht

Starten eigen bedrijf

Wil je een eigen firma starten in Noorwegen, dan zul je na al het nodige voorwerk (ondernemingsplan) een keuze moeten maken uit verschillende bedrijfs- cq rechtsvormen in Noorwegen.
De meest voorkomende vormen voor starters zijn een éénmansbedrijf (enkeltmannsforetak), een vennootschap onder firma (ANS of DA) en een BV met aandelen (AS). Hieronder gaan we op deze bedrijfsvormen in. Tevens behandelen we kort de in het buitenland geregistreerde BV.
 

 

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.