Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Vakantiewoningen

42_00000-1

Rustig gelegen vakantieboerderij bij Noorse grens

Op korte afstand van de Idefjord, de grensovergang bij Svinesund en Nordby, en direct ten zuiden van de plaats Halden ligt deze voormalige paardenboerderij in Zweden, in een dal met bos en vele wandelpaden. De woning uit 1909 (gerenoveerd in 1991) heeft een gebruiksoppervlakte van 180m2 en is aan de buitenkant goed onderhouden. Binnen zijn er her en der mogelijkheden voor technische verbeteringen of modernisering.

_10000000-1

Vrijstaande woning met garage op Sekken – mooie kavel - mooi uitzicht

Op het eiland Sekken bij de stad Molde is deze mooi gelegen vrijstaande woning met garage te koop. De gebruiksoppervlakte bedraagt 215 m2. De woning heeft drie slaapkamers en ligt op een eigen kavel van 2.145 m2. Bouwjaar: 1990.

Uitgelicht

Registratie onroerend goed

Indien men onroerend goed koopt of pacht, is het van groot belang dat alle rechten en plichten met betrekking tot dit eigendom officieel laat registreren (tinglysing).

Instanties die bevoegd zijn tot officiële registratie zijn de "sorenskriveren", de "byskriveren" , "byretten" of "byfogden": een soort notaris/kantonrechter. Bij deze instanties wordt een zogenaamde grondboek (grunnbok) bijgehouden. Daar kan men zijn onroerend goed officieel laten registreren of informatie krijgen over geregistreerde eigendommen.

Lees verder...

 

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.