Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Vakantiewoningen

005-10-11

Twee woningen in Naustdal

In Naustdal in het westen van Noorwegen zijn deze twee gerenoveerde woningen te koop. Een uitstekende mogelijkheid om met meerdere generaties bij elkaar en toch apart te wonen.

Het eigendom mag ook als vakantiewoning gebruikt worden. U kunt er ook voor kiezen om in de ene woning te gaan wonen en de andere woning te verhuren.

001-10-20-22

Oesterkwekerij of vakantiewoningen

Vågstrandpollen is zeer mooi gelegen in de gemeente Rauma in het westen van Noorwegen, omgeven door prachtige bergen. Daar ligt een oesterkwekerij die momenteel niet in bedrijf is. Het bedrijf is over te nemen, maar het is ook mogelijk om er een toeristich bedrijf te vestigen, met vakantiewoningen.

Uitgelicht

Registratie onroerend goed

Indien men onroerend goed koopt of pacht, is het van groot belang dat alle rechten en plichten met betrekking tot dit eigendom officieel laat registreren (tinglysing).

Instanties die bevoegd zijn tot officiële registratie zijn de "sorenskriveren", de "byskriveren" , "byretten" of "byfogden": een soort notaris/kantonrechter. Bij deze instanties wordt een zogenaamde grondboek (grunnbok) bijgehouden. Daar kan men zijn onroerend goed officieel laten registreren of informatie krijgen over geregistreerde eigendommen.

Lees verder...

 

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.