Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Restaurant, café, pub

59sortert-1

Restaurant/café in wintersportgebied te huur

Voor Fjøllhalli, een prachtige horecagelegenheid in het hutten- en wintersportgebied Rauland, in het zuiden van Noorwegen, zoeken we een beheerderspaar dat deze gelegenheid op zelfstandige basis wil gaan huren en runnen.

41_2000000-1

Restaurant met bed&breakfast zoekt nieuwe eigenaar

Treungen gjestgiveri is een goedlopend restaurant met cateringservice gelegen in het zuiden van Noorwegen in de gemeente Nissedal. Het restaurant is gebouwd in 1922 in oude stijl en heette vroeger Klevstull hotell.

001-9

Nordby handelssted

Nordby Handelssted ligt aan het water op Nordby, 4 kilometer van Mestervik, waar u onder meer een supermarkt en benzinestation vindt. Naar het gemeentelijk centrum Storsteinnes in Balsfjord is het 30 kilometer. De stad Tromsø ligt op 60 kilometer afstand. En op 55 kilometer afstand ligt Målselv met een vliegveld.

78_7000000-1

Gezellige massief houten woning med cafe, camping en zeven hutten

In Flesberg in de provincie Buskerud is deze massief houten woning met café, camping en zeven hutten te koop. Het eigendom ligt landelijk aan de provinciale weg FV40, op ongeveer 1,5 uur rijden van Oslo.

dessert002-1

Restaurant te huur of te koop

Restaurant Dessertland is gevestig in een gehuurd pand dat in 1960 gebouwd en in 2011 volledig gerenoveerd is. De oppervlakte bedraagt 170 m2. Buiten is een terras van 150 m2, met een muziekpodium en faciliteiten voor rokers. In totaal zijn er meer dan 100 plaatsen op het terras.

Adres: Sentrumsvegen 33, 3550 Gol, Norge

17_12121212-1

Tuftelia café, hotel en woning

Tuftelia Jon's Kro  is een familiebedrijf med dertig kamers. Het eigendom ligt gunstig bij de rijksweg 7, tussen Oslo en Bergen.  Jon's Kro is een populaire eetgelegenheid voor mensen die van oost naar west of in omgekeerde richting reizen. Men heeft veel vaste gasten, die elk jaar komen overnachten.

Uitgelicht

Een horecabedrijf starten

Voor het starten of overnemen van een horecabedrijf zijn op zich geen horecapapieren nodig.
U dient wel rekening te houden met het volgende:
  • etablererprøve: een vestigingstest, deze leg je af bij de gemeente waar je onderneming is gevestigd.
  • kunskapprøve etter alkoholløyve: een test indien je ook alcoholische drank met meer dan 2,5% wilt serveren. Dit moeten twee personen in het bedrijf hebben. Ook bij de gemeente af te leggen.
  • brannvernleder: de leidinggevende of verantwoordelijke binnen het bedrijf dient een cursus leiding in brandpreventie van min. één dag te hebben gevolgd.

Lees verder...

 

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.