Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Campings, hutten

59_83322833-1

Liodden camping in Hallingdal

In Nesbyen in Hallingdal is deze prachtig  gelegen camping te koop. De camping grenst direct aan de visrijke rivier Hallingdalselva. Kavelgrootte: 25.503 m2. Oorspronkelijke bouwjaar: 1978.

Het eigendom is mooi gelegen aan de oostoever van de rivier Hallingdalselva, bij de rijksweg 7. De afstand tot het centrum van Nesbyen is zeven kilometer. Naar Oslo is het 140 kilometer en naar Bergen 300 kilometer.

10-10-16

Stordal Camping

Zeer goed onderhouden gezellige camping met een oppervlakte van 3 hectare, met vaste staanplaatsen voor 30 caravans en 1.500m² vlak grasveld voor campers, caravans en tenten. De camping is geopend van 1 mei tot 15 september.
 

 

78_7000000-1

Gezellige massief houten woning med cafe, camping en zeven hutten

In Flesberg in de provincie Buskerud is deze massief houten woning met café, camping en zeven hutten te koop. Het eigendom ligt landelijk aan de provinciale weg FV40, op ongeveer 1,5 uur rijden van Oslo.

001-5

Ruim woonhuis met vakantiewoningen

In Skåbu, gemeente Oppland, staat deze grote en inhoudsrijke woning met appartement en 3 compleet ingerichte vakantiewoningen te koop. Dit alles op een kavel van maar liefst 13.900 m2.

1-10-20-30-39

Arctic Nuvsvåg

In Nuvsvåg in de gemeenet Loppa in het hoge noorden van Noorwegen is het bedrijf Arctic Nuvsvåg AS te koop, inclusief vakantiehutten, boten en toebehoren en woonhuis.

001-10-20-22

Oesterkwekerij of vakantiewoningen

Vågstrandpollen is zeer mooi gelegen in de gemeente Rauma in het westen van Noorwegen, omgeven door prachtige bergen. Daar ligt een oesterkwekerij die momenteel niet in bedrijf is. Het bedrijf is over te nemen, maar het is ook mogelijk om er een toeristich bedrijf te vestigen, met vakantiewoningen.

Uitgelicht

Camping of B&B beginnen

Er zijn veel Nederlanders en Belgen die een camping willen beginnen of overnemen in Noorwegen. Houd er rekening mee dat de inkomsten uit een seizoensbedrijf als een camping niet altijd toereikend zijn. In veel gevallen is een baan buiten het seizoen nodig. Het toeristenseizoen is kort (ongeveer van medio juni tot medio september).

Ook voor een B&B geldt dat u goed moet checken of er voldoende inkomsten uit te halen zijn. De gemiddelde bezettingsgraad in Noorwegen ligt op jaarbasis onder de veertig procent.

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.