Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Campings, hutten

_2090788120

Mooi gelegen camping met hutten in Skåbu

De camping met eigen woning ligt op een eigen kavel van 25 679 m² en is oorspronkelijk in 1950 aangelegd. De vraagprijs bedraagt 3 miljoen noorse kroner.

Het eigendom bestaat uit een woning, garages, bootsteiger, grillhut, sanitair gebouw met appartement voor de verhuur, receptiegebouw en vijf hutten voor de verhuur.

Uitgelicht

Camping of B&B beginnen

Er zijn veel Nederlanders en Belgen die een camping willen beginnen of overnemen in Noorwegen. Houd er rekening mee dat de inkomsten uit een seizoensbedrijf als een camping niet altijd toereikend zijn. In veel gevallen is een baan buiten het seizoen nodig. Het toeristenseizoen is kort (ongeveer van medio juni tot medio september).

Ook voor een B&B geldt dat u goed moet checken of er voldoende inkomsten uit te halen zijn. De gemiddelde bezettingsgraad in Noorwegen ligt op jaarbasis onder de veertig procent.

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.