Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Bedrijfsovernames

59sortert-1

Restaurant/café in wintersportgebied te huur

Voor Fjøllhalli, een prachtige horecagelegenheid in het hutten- en wintersportgebied Rauland, in het zuiden van Noorwegen, zoeken we een beheerderspaar dat deze gelegenheid op zelfstandige basis wil gaan huren en runnen.

pat08-1

Schoonmaakbedrijf ter overname

Patrick Vaskeservice is een eenmansbedrijf dat in het westen van Noorwegen gevestigd is. Het bedrijf heeft voornamelijk klanten in de plaatsen Stranda en Aukra.

zaag

Houtzagerij te koop

In Rena in de gemeente Åmot in het oosten van Noorwegen is deze houtzagerij te koop. De getaxeerde waarde van het eigendom bedraagt 7 miljoen kroner, maar de vraagrprijs bedraagt slechts 3,2 miljoen kroner.

001-10-12

Ecologische handel en boerderij

In de gemeente Levanger in Trøndelang is het ecologische handelsbedrijf Økomat Innherred te koop, in combinatie met de kleine boerderij Sørholt. De boerderij is gelegen op een eigen kavel van 20.000 m2. Momenteel is men bezig met het renoveren van de boerderij, zodat deze op termijn weer voor bewoning geschikt is.

0001-3

Klimpark te koop

In het mooiste recreatiegebied van Arendal en omgeving ligt het klimpark Hove Klatrepark, met zee, bos en een zogeheten rolsteenstrand in de directe omgeving, en met Skagerak op een steenworp afstand.

60

Uniek gelegen herberg

Op een wel heel bijzondere plek in het westelijk fjordengebied van Noorwegen is deze voormalige boerderij met herberg en vakantiewoning en berghutten te koop. De herberg heeft negen tweepersoons kamers, eetzaal, horecakeuken, bar en salon.

 

1-10-11

Florerende bloemenwinkel

In Ringebu, provincie Oppland in het hart van Noorwegen, is deze goedlopende Interflora bloemenwinkel te koop. De bloemenwinkel is centraal gelegen in het dorp Ringebu, dat in 2011 uitgeroepen is tot het mooiste dorp van Noorwegen.

1-10-20-30-39

Arctic Nuvsvåg

In Nuvsvåg in de gemeenet Loppa in het hoge noorden van Noorwegen is het bedrijf Arctic Nuvsvåg AS te koop, inclusief vakantiehutten, boten en toebehoren en woonhuis.

001-10-20-22

Oesterkwekerij of vakantiewoningen

Vågstrandpollen is zeer mooi gelegen in de gemeente Rauma in het westen van Noorwegen, omgeven door prachtige bergen. Daar ligt een oesterkwekerij die momenteel niet in bedrijf is. Het bedrijf is over te nemen, maar het is ook mogelijk om er een toeristich bedrijf te vestigen, met vakantiewoningen.

dessert002-1

Restaurant te huur of te koop

Restaurant Dessertland is gevestig in een gehuurd pand dat in 1960 gebouwd en in 2011 volledig gerenoveerd is. De oppervlakte bedraagt 170 m2. Buiten is een terras van 150 m2, met een muziekpodium en faciliteiten voor rokers. In totaal zijn er meer dan 100 plaatsen op het terras.

Adres: Sentrumsvegen 33, 3550 Gol, Norge

Uitgelicht

Boekhouding in Noorwegen

Wie in Noorwegen een start wil maken met een eigen bedrijf, krijgt ook met de regels omtrent boekhouding te maken. Over het algemeen verschillen de regels van het boekhouden in Noorwegen niet wezenlijk met die zoals die gelden in Nederland.

Lees verder...

 

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.