Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Personeel in Noorwegen

Placement kan uw medewerker(s) in Noorwegen op de Noorse loonlijst zetten, een telefoonabonnement regelen, een leaseauto regelen en eventuele andere contracten afsluiten in Noorwegen.

Wij zorgen onder meer voor de uitbetaling van loon, afdracht van sociale en werkgeverspremies, reservering van vakantiegeld, het afsluiten van wettelijk verplichte verzekeringen, het betalen van de kosten voor de leaseauto en telefoonabonnement.

Voor deze dienst factureren wij u één keer per maand.

Heeft u personeel in Nederland of België dat u uitzendt naar Noorwegen, dan kunnen wij in verband met de registratie van uw personeel en afdracht premies ook optreden als Noors vertegenwoordiger. Wij dragen dan zorg voor de maandelijkse registratie van uw werknemers bij de Noorse belastingdienst.

Wilt u meer weten over deze dienst en een concreet aanbod ontvangen, neemt u dan contact op met Gert Rietman, gr@placement.no, telefoon 0047 9285 4190.

janet-1

Janet Roelofs

Janet Roelofs (1959) is in 1997 samen met haar man Gert Rietman naar Ålesund in Noorwegen geëmigreerd. De eerste 7 jaar werkte zij als Intensive Care verpleegkundige in het ziekenhuis in Ålesund. Zij begon in 2004 steeds meer mee te werken binnen Placement, waarna zij haar werk in het ziekenhuis beëindigde. Het contact met de gezondheidszorg heeft zij behouden: zij werkt nu als oproepkracht op de dagchirurgische afdeling.

Janet is mede-eigenaar en projectleider van Placement. Daarnaast is Janet ook een winkel gestart die "Stolt Mat" heet (Trots eten), en waar streekproducten uit de provincie Møre og Romsdal worden verkocht.

In haar vrije tijd houdt Janet zich bezig met bergwandelen, langlaufen, hardlopen, hutbezoek, zingen in een koor, vrijwilligerswerk, bestuurswerk, gemeentelijke politiek (voorzitter dienstencommissie), corresponderen, tuinieren en lezen. 

Contact

gert-1

Gert Rietman

Gert Rietman (1962) is in 1997 samen met zijn vrouw Janet Roelofs naar Ålesund in Noorwegen geëmigreerd. In Nederland werkte Gert de laatste jaren in het leerlingwezen. Voordat hij in 2003 het bedrijf Placement oprichtte werkte Gert onder meer als EURES-advisor bij het Arbeidsbureau in Ålesund en als adviseur Internationale samenwerking op het provinciehuis in Molde. De afgelopen jaren heeft hij tevens interim-functies (projectleider, bedrijfsleider) bekleed bij twee bedrijven in de regio.
 
Gert is samen met Janet eigenaar van Placement. Ook is hij mede-eigenaar van de winkel "Stolt Mat", waar (h)eerlijke streekproducten worden verkocht. Vanaf januari 2016 is hij tevens als adviseur verbonden aan het reïntegratiebedrijf BYRG Kompetanse AS in Stranda.
 
De vrije tijd vult hij met bestuurswerk bij bedrijven en instellingen, gemeentelijke politiek, bergwandelen, koken, de eigen berghut, Noorse literatuur, klussen, hardlopen (halve marathons) en werken.

Contact

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.