Begeleiding starten bedrijf in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Ondernemen

lijst02

Boekhouden in Noorwegen

Wie in Noorwegen een start wil maken met een eigen bedrijf, krijgt ook met de regels omtrent boekhouding te maken. Over het algemeen verschillen de regels van het boekhouden in Noorwegen niet wezenlijk met die zoals die gelden in Nederland.

lijst15

Rechtsvormen

Wil je een eigen firma starten in Noorwegen, dan zul je na al het nodige voorwerk (ondernemingsplan) een keuze moeten maken uit verschillende bedrijfs- cq rechtsvormen in Noorwegen.

lijst08

Horecabedrijf starten

Informatie over het starten of overnemen van een horecabedrijf in Noorwegen

flem10-1

Bedrijfsovernames

Overzicht van concrete mogelijkheden om een bedrijf in Noorwegen over te nemen. Wij begeleiden u bij de overname.

flem34-1

Tips van ondernemers

De afgelopen twaalf jaar heeft Placement een groot aantal ondernemende nederlanders en vlamingen bemiddeld naar Noorwegen. Mensen die een bedrijf meenamen vanuit hun vaderland, mensen die een bedrijf overnamen in Noorwegen, of mensen die een nieuw bedrijf vanaf de grond opbouwden in Noorwegen. De graad van voorbereiding varieerde nogal. Hier gaan we in op de ervaringen die de ondernemers met ons gedeeld hebben.

personeel

Personeel in Noorwegen

Heeft uw bedrijf in Nederland of België een aanbesteding in Noorwegen gewonnen? Wilt u de Noorse markt op en een sales manager aannemen? Heeft u om een andere reden personeel in Noorwegen?

Projecten

Flemsøy/Skuløy

Welkom op Flemsøy/Skuløy, het eiland met de dubbele naam, het eiland van licht. Flemsøy/Skuløy ligt in de gemeente Haram en is een deel van de eilandengroep Nordøyane. Het eiland ligt ten noorden van de prachtige Jugenstilstad Ålesund in de provincie Møre og Romsdal in het westen van Noorwegen. Het eiland heeft circa 500 inwoners en is via een brug verbonden met het eiland Haramsøy, waar ongeveer 600 mensen wonen.

Lees verder...

 

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.