Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Zomercursus Noors

Deze kleinschalige 6-daagse cursus vindt plaats in een klein dorpje bij Tjeldsund in Noord-Noorwegen. Je vliegt op vliegveld Harstad/Narvik (vanuit Oslo) en wordt daar opgehaald met de auto. Je logeert in een huis met meerdere kamers, samen met de andere cursisten (maximaal 6 cursisten), en waar ook de lessen (4 uur per dag, 5 dagen = 20 uur les) plaats vinden. De cursus wordt afgerond met een auto-reis naar de prachtige Lofoten-eilanden. De lessen noors zullen in de ochtenden ingepland worden, zodat er voldoende ruimte is voor activiteiten erna. Je krijgt ook praktische opdrachten, waardoor je in contact met de locale mensen komt. Deze cursus is bijzonder leuk, leerzaam en gezellig, dus wees er snel bij, want er is maar plaats voor 6 cursisten!

De lessen worden afgestemd op het niveau van de cursisten; in principe is het een beginners-cursus, maar mocht er 1 of meerdere gevorderde cursisten bij zitten, plannen wij er om heen. De activiteiten plannen wij ook samen in, na de hand van belangen en wensen van de cursisten. Keuze genoeg, dus!

De lessen noors worden verzorgd door Elisabeth Opsahl. Het gebied waar de cursus gehouden wordt, is mijn geboortestreek; ik vind het dan ook super-leuk om mijn cursisten hiernaartoe mee te nemen! Ik begeleid jullie ook bij een aantal van de activiteiten en zorg er verder voor dat iedereen een supere week beleeft!

De kosten voor deze cursus bedragen € 900 per cursist. Dit is inbegrepen: Halen/brengen vliegveld Harstad/Narvik, overnachting 5 nachten, 20 klokuren noorse les + alle lesmateriaal, praktijkopdrachten, minstens 3 begeleide activiteiten (bergwandeling, vistocht, safari, fietstocht, stadswandeling enz), afsluitend autoreis naar Lofoten, BTW. Exclusief vliegreis Harstad/Narvik.

Ga voor meer informatie naar www.scanditaal.nl

001-10-12

Ecologische handel en boerderij

In de gemeente Levanger in Trøndelang is het ecologische handelsbedrijf Økomat Innherred te koop, in combinatie met de kleine boerderij Sørholt. De boerderij is gelegen op een eigen kavel van 20.000 m2. Momenteel is men bezig met het renoveren van de boerderij, zodat deze op termijn weer voor bewoning geschikt is.

Lees meer...

2 Restaurant winter-2

Zweden: historisch familiehotel met unieke ligging aan de rivier in Dalarna

Het weidse uitzicht over het water is werkelijk spectaculair en wordt geroemd door de gasten die er eindeloos van kunnen genieten tijdens hun ontbijt, lunch of diner in het restaurant van het hotel dat een panorama uitzicht biedt over de rivier.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.