Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Zeer bijzonder gelegen herberg

Op een wel heel bijzondere plek in het westelijk fjordengebied van Noorwegen is deze boerderij met herberg, Finnabotn Gjestgiveri, te koop. De herberg heeft negen tweepersoons kamers, eetzaal, horecakeuken, bar en salon. Daarnaast is er nog een vakantiehuis.

Hogerop in de bergen zijn er nog twee berghutten die gerestaureerd en eventueel verhuurd kunnen worden aan vakantiegasten.

Er is een 26 meter lange aanlegsteiger die aan beide kanten gebruikt kan worden.

Er zijn geen wegen, en het eigendom is alleen maar met de boot bereikbaar. Er is tevens een jachtvergunning (op herten) aan het eigendom verbonden.

 

Lees verder....

98-2

Prachtige woonboerderij in Valdres

20-05-2017

Het eigendom bestaat uit een volledig gemoderniseerde woonboerderij met grote garage annex werkplaats, alsmede twee bergboerderijen. Door de indeling is het mogelijk een deel van het eigendom als bed & breakfast te gebruiken.

Lees meer...

42_00000-2

Vakantieboerderij bij Noors-Zweedse grens

24-04-2017

Op korte afstand van de Idefjord en Svinesund en Nordby, en direct ten zuiden van de plaats Halden ligt deze voormalige paardenboerderij in Zweden, in een dal met bos en vele paden. De woning uit 1909 (gerenoveerd in 1991) heeft een gebruiksoppervlakte van 180m2 en is aan de buitenkant goed onderhouden.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.