Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Woonboerderij met wooneenheden in Zuid-Noorwegen

In Stavern/Helgerøa in de gemeente Larvik is deze mooi gelegen woonboerderij met twee woningen te koop. In totaal heeft het eigendom zeven slaapkamers. Mogelijkheden voor bed and breakfast.

Het eigendom is een voormalige boerderij en bestaat uit een hoofdwoning en een zogeheten brouwhuis, een open garage annex bedrijfsruimte.

Het eigendom is landelijk gelegen in Aske in Brunlanes, ongeveer 15 minuten rijden van Larvik centrum en Stavern. In de Naverfjord  vindt u heerlijke badplaatsen. Het is niet ver naar Helgeroa en Nevlunghavn. En in Søndersrødtunet vindt u onder meer een winkelcentrum, school, kinderopvang en sportfaciliteiten.

Lees verder...

001-10-20-27

Woonboerderij op grote kavel – centraal gelegen op Birkeland

Birkeland ligt in het zuiden van Noorwegen. Op een mooi gelegen grote kavel van 4.272 m2 is deze voormalige ruim honderd jaar oude boerderij met drie slaapkamers te koop voor 3.750.000 Noorse kroner. De boerderij is in 2001 gerenoveerd en uitgebreid met een aanbouw.

 

Lees meer...

60

Uniek gelegen herberg

Op een wel heel bijzondere plek in het westelijk fjordengebied van Noorwegen is deze voormalige boerderij met herberg en vakantiewoning en berghutten te koop. De herberg heeft negen tweepersoons kamers, eetzaal, horecakeuken, bar en salon.

 

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.