Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Voormalig schoolgebouw met atelier en café

In de gemeente Vestre Slidre is dit gunstig gelegen voormalig schoolgebouw met prachtig uitzicht te koop. Geschikt voor bijvoorbeeld een combinatie van kunsthandwerk-productie of streekproducten, winkel en café.

Het pand staat beter bekend als Marit Annys Vevstogo, dat er sinds 1989 gevestigd is. Marit Anny heeft weefkunst gemaakt en verkocht aan klanten in het binnen- en buitenland, aan onder meer kerken en particulieren. Oorspronkelijk was dit gebouw een school voor de buurtschap (tot 1962).  In de zomer stoppen er veel groepen met toeristen voor een bezoek aan de weverij en het café.

Lees verder....

001-9

Nordby handelssted

Nordby Handelssted ligt aan het water op Nordby, 4 kilometer van Mestervik, waar u onder meer een supermarkt en benzinestation vindt. Naar het gemeentelijk centrum Storsteinnes in Balsfjord is het 30 kilometer. De stad Tromsø ligt op 60 kilometer afstand. En op 55 kilometer afstand ligt Målselv met een vliegveld.

Lees meer...

vradal_kavel

Bouwkavel voor vakantiewoning

Vrådal ligt centraal in de provincie Telemark in de gemeente Kviteseid in het zuiden van Noorwegen, midden in de bergen en de bossen. Hier, op 250 meter boven zeenniveau, komen de meren de Nisser en Vråvatn samen.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.