Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

vakantiewoning op eilandengroep

Op de eilandengroep Solværøyene ter hoogte van Helgelandskysten is deze sfeervolle vakantiewoning te koop. Een mooie en combinatie van oud en nieuw.

De vraagprijs voor deze vakantiewoning bedraagt 1.350.000 kroner. Bijkomende kosten koper: ca. 2,6 procent van de aankoopprijs.

De vakantiewoning heeft drie slaapkamers met in totaal vijf slaapplaatsen. Er zijn twee parkeerplaatsen bij het huis. De kavelgrootte bedraagt 1103 m2. Het huis is oorspronkelijk rond 1900 gebouwd en  tussen 2005 en 2008 gerenoveerd en gemoderniseerd.

De vakantiewoning is een combinatie van oude en moderne bouwstijlen. Daar waar het praktisch mogelijk was heeft de huidige eigenaar geprobeerd de oorspronkelijke elementen en sfeer zo goed mogelijk te behouden. De woning is omgeven door een tuin met grasveld, bessenstruiken, rozenstruiken en vaste planten. De kavel grenst aan Straumøyvalen, met een rijk vogelleven, in het bijzonder in het voorjaar.

 

Lees verder...

004-10-11

Monumentale boerderij met 2,5 miljoen m2 eigen grond

In de gemeente Hol i in Hallingdal is deze prachtige in oude stijl opgeknapte boerderij te koop.  Bouwjaar: 1850. De kavelgrootte bedraagt maar liefst 2.505.000 m2.  In 2005 is de boerderij belooond met een prijs voor uitstekende restauratie en onderhoud.

 

 

Lees meer...

_596113172

Prachtig gelegen bedrijfspand in voormalige school

In de gemeente Vestre Slidre is dit gunstig gelegen bedrijfspand met prachtig uitzicht te koop. Geschikt voor bijvoorbeeld een combinatie van kunsthandwerk-productie of streekproducten, winkel en café.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.