Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Vacature servicemonteur

In opdracht van eButikken zijn we op zoek naar een servicemonteur. eButikken is een afdeling van de Noorse BV B & B Parken AS.


eButikken levert communicatie- en veiligheidssystemen. Men is met name gespecialiseerd in aquacultuur, waar men een leidende marktpositie heeft met Sikringradio Havbruk ™. Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Åfjord, maar de klanten zijn langs de hele kust van Noorwegen te vinden. Men heeft ook een bijkantoor in Bergen om de klanten in West-Noorwegen goed van dienst te kunnen zijn. Met onze oplossingen is de werkdag van onze klant efficiënter en veiliger.

eButikken krijgt steeds meer klanten en men is daarom op zoek naar een servicemonteur.

Werkzaamheden:

  • Planning, installatie en support van digitale radiocommunicatie-systemen
  • Planning, installatie en support van netwerkapparatuur
  • Jaarlijkse controle en dokumenteren van de apparatuur bij de klant
  • Deelname in projecten en het verder ontwikkelen van onze concepten

 

Lees verder.....

janet-1

Janet Roelofs

Janet Roelofs (1959) is in 1997 samen met haar man Gert Rietman naar Ålesund in Noorwegen geëmigreerd. De eerste 7 jaar werkte zij als Intensive Care verpleegkundige in het ziekenhuis in Ålesund. Zij begon in 2004 steeds meer mee te werken binnen Placement, waarna zij haar werk in het ziekenhuis beëindigde. Het contact met de gezondheidszorg heeft zij behouden: zij werkt nu als oproepkracht op de dagchirurgische afdeling.

Janet is mede-eigenaar en projectleider van Placement. Daarnaast is Janet ook een winkel gestart die "Stolt Mat" heet (Trots eten), en waar streekproducten uit de provincie Møre og Romsdal worden verkocht.

In haar vrije tijd houdt Janet zich bezig met bergwandelen, langlaufen, hardlopen, hutbezoek, zingen in een koor, vrijwilligerswerk, bestuurswerk, gemeentelijke politiek (voorzitter dienstencommissie), corresponderen, tuinieren en lezen. 

Contact

gert-1

Gert Rietman

Gert Rietman (1962) is in 1997 samen met zijn vrouw Janet Roelofs naar Ålesund in Noorwegen geëmigreerd. In Nederland werkte Gert de laatste jaren in het leerlingwezen. Voordat hij in 2003 het bedrijf Placement oprichtte werkte Gert onder meer als EURES-advisor bij het Arbeidsbureau in Ålesund en als adviseur Internationale samenwerking op het provinciehuis in Molde. De afgelopen jaren heeft hij tevens interim-functies (projectleider, bedrijfsleider) bekleed bij twee bedrijven in de regio.
 
Gert is samen met Janet eigenaar van Placement. Ook is hij mede-eigenaar van de winkel "Stolt Mat", waar (h)eerlijke streekproducten worden verkocht. Vanaf januari 2016 is hij tevens als adviseur verbonden aan het reïntegratiebedrijf BYRG Kompetanse AS in Stranda.
 
De vrije tijd vult hij met bestuurswerk bij bedrijven en instellingen, gemeentelijke politiek, bergwandelen, koken, de eigen berghut, Noorse literatuur, klussen, hardlopen (halve marathons) en werken.

Contact

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.