Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Toeristisch bedrijf en woning op Lofoten

Goed renderend toeristenbedrijf met het hele jaar door gasten. (groepsreizen en B & B gasten) Het gasthuis en de eigenaarswoning staan beiden op een toplokatie op het noordelijkste eiland van de Lofoten (Austvågøy). 

Een toplokatie omdat er vrij uitzicht is naar het noorden over de noordatlantische oceaan, wat perfect is voor het noorderlicht en in de zomer de midzomernachtzon, aan de achterkant de indrukwekkende bergen van de Lofoten. Beide huizen staan op een zonnige plek.  Statistisch gezien valt in Laukvik de minste neerslag van de hele Lofoten.

De Lofoten hebben een indrukwekkende ruige natuur, de combinatie van de zee en de spitse bergen zijn uniek in de wereld. In de directe omgeving van het gasthuis zijn veel wandelmogelijkheden.

Lees verder...

februari13 045-1

Hjorten retaurant, café en motel

Hjorten Batnfjord is een restaurant met café en motel, gelegen in het centrum van Batnfjordsøra, tevens het centrum van de gemeente Gjemnes. Het is een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking, jong en oud. Het gebouw is eigendom van de gemeente.

Lees meer...

600x600xBatavia-Dutch-Coffee-3-X-100-ml-gavepakke.pagespeed.ic.LYSTY_UCE_-1

Import-groothandel en webshop in koffie- en theeproducten te koop

Hierbij bieden wij te koop aan onze import- groothandel en webshop EkoFair.
In Noorwegen hebben wij de import en verkoop op ons genomen van de koffie en thee van Simon Lévelt en de cold drip coffee, of Dutch Coffee, van Batavia.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.