Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Massiefhouten woning, café, hutten, camping

In Flesberg in de provincie Buskerud is deze massief houten woning met café, camping en zeven hutten te koop. Het eigendom ligt landelijk aan de provinciale weg FV40, op ongeveer 1,5 uur rijden van Oslo. De rivier Numedalslågen ligt op loopafstand. Naar de ski- en wandelgebieden in Blefjell en Fagerfjell is het slechts 13 kilometer.

Het café is een populaire stop voor automobilisten die van Kongsberg naar Geilo en Bergen rijden. Het café heeft een alcoholvergunning en staat bekend om zijn goede maaltijden.

 

Lees verder....

.

59_83322833-1

Liodden camping in Hallingdal

In Nesbyen in Hallingdal is deze prachtig  gelegen camping te koop. De camping grenst direct aan de visrijke rivier Hallingdalselva. Kavelgrootte: 25.503 m2. Oorspronkelijke bouwjaar: 1978.

Het eigendom is mooi gelegen aan de oostoever van de rivier Hallingdalselva, bij de rijksweg 7. De afstand tot het centrum van Nesbyen is zeven kilometer. Naar Oslo is het 140 kilometer en naar Bergen 300 kilometer.

Lees meer...

10-10-16

Stordal Camping

Zeer goed onderhouden gezellige camping met een oppervlakte van 3 hectare, met vaste staanplaatsen voor 30 caravans en 1.500m² vlak grasveld voor campers, caravans en tenten. De camping is geopend van 1 mei tot 15 september.
 

 

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.