Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Massiefhouten woning, café, hutten, camping

In Flesberg in de provincie Buskerud is deze massief houten woning met café, camping en zeven hutten te koop. Het eigendom ligt landelijk aan de provinciale weg FV40, op ongeveer 1,5 uur rijden van Oslo. De rivier Numedalslågen ligt op loopafstand. Naar de ski- en wandelgebieden in Blefjell en Fagerfjell is het slechts 13 kilometer.

Het café is een populaire stop voor automobilisten die van Kongsberg naar Geilo en Bergen rijden. Het café heeft een alcoholvergunning en staat bekend om zijn goede maaltijden.

 

Lees verder....

.

78_7000000-1

Gezellige massief houten woning med cafe, camping en zeven hutten

In Flesberg in de provincie Buskerud is deze massief houten woning met café, camping en zeven hutten te koop. Het eigendom ligt landelijk aan de provinciale weg FV40, op ongeveer 1,5 uur rijden van Oslo.

Lees meer...

001-5

Ruim woonhuis met vakantiewoningen

In Skåbu, gemeente Oppland, staat deze grote en inhoudsrijke woning met appartement en 3 compleet ingerichte vakantiewoningen te koop. Dit alles op een kavel van maar liefst 13.900 m2.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.