Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Import-groothandel en webshop in koffie en thee

Hierbij bieden wij te koop aan onze import- groothandel en webshop EkoFair.


In Noorwegen hebben wij de import en verkoop op ons genomen van de koffie en thee van Simon Lévelt en de cold drip coffee, of Dutch Coffee, van Batavia. Vooral de thee van Simon Lévelt is al vele jaren bekend in Noorwegen en wij zijn in 2013 begonnen met de verkoop van zowel de koffie als de thee van dit kwaliteitsmerk.
In de jaren '80 heeft Simon Lévelt de biologische koffie en thee op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Inmiddels is 47% van hun koffie en 70% van hun thee biologisch (met EKO-keurmerk). In Noorwegen is steeds meer vraag naar biologische producten en de voorsprong die Simon Lévelt heeft geeft een betere concurrentiepositie op de Noorse markt.

Lees verder...

februari13 045-1

Hjorten retaurant, café en motel

Hjorten Batnfjord is een restaurant met café en motel, gelegen in het centrum van Batnfjordsøra, tevens het centrum van de gemeente Gjemnes. Het is een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking, jong en oud. Het gebouw is eigendom van de gemeente.

Lees meer...

600x600xBatavia-Dutch-Coffee-3-X-100-ml-gavepakke.pagespeed.ic.LYSTY_UCE_-1

Import-groothandel en webshop in koffie- en theeproducten te koop

Hierbij bieden wij te koop aan onze import- groothandel en webshop EkoFair.
In Noorwegen hebben wij de import en verkoop op ons genomen van de koffie en thee van Simon Lévelt en de cold drip coffee, of Dutch Coffee, van Batavia.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.