Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Goed onderhouden woonboerderij op 20.000 m2 grond

Bardal is een dorp in de gemeente Leirfjord in Helgeland in de provincie Nordland. De provinciale weg Fv 808 gaat door het dorp dat aan de zuidkant van de Ranfjord ligt, bij de uitloop van de rivier Bardalselva. Een mooie, veelzijdige en landelijke omgeving voor jong en oud. Ook voor mensen die van zeevissen houden is de Ranfjord een goed uitgangspunt. En in de Randalselv kan men vissen op zalm en forel. Ook in de bergen kan men vissen in de meren. Voor jachtliefhebbers zijn er mogelijkheden voor jacht op eland. In de omgeving vindt u ook meerdere grotten. De meest bekende grot is Makjenhøla. 

Vanuit Bardal kunt u dagelijks voor werk pendelen naar bijvoorbeeld Mosjøen, Sandnessjøen en Nesna.

 

Lees verder....

001-10-14

Goed onderhouden woonboerderij op 20.000 m2 grond

De woonboerderij ligt centraal in Bardal, ongeveer dertig kilometer ten noorden van het gemeentecentrum in Leland, waar ook de school, kinderopvang en supermarkt zijn. Het eigendom ligt met de rug naar het bos. Aan de voorzijde ligt de rivier Bardalselva, waarin op zalm en forel gevist kan worden.

Lees meer...

09_10628234-1

Idyllisch gelegen woonboerderij met twee woningen in Zuid-Noorwegen. Grote kavel. Gunstig gelegen.

In Stavern/Helgerøa in de gemeente Larvik is deze mooi gelegen woonboerderij met twee woningen te koop. In totaal heeft het eigendom zeven slaapkamers. De totale gebruiksoppervlakte is 310 m2. Ideaal voor een grote familie of gedeeltelijke verhuur. Het eigendom ligt op een kavel van 9.084,8 m2.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.