Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Scandinavisch Vertaal- en Informatiebureau Nederland

Vertalen is vakwerk. Een goede vertaling vereist, naast gedegen kennis van de taal, ook inzicht in het onderwerp van de tekst en de cultuur van een land. Hoe weet je of je de goede toon te pakken hebt bij een delicate zakelijke kwestie? En hoe vertaal je bijvoorbeeld sneeuw naar een taal die daar zestien woorden voor kent?

Naast vertaalopdrachten verzorgen wij ook correctie van teksten (bijvoorbeeld drukproeven).

 

Talen

Het SVIN verzorgt (beëdigde) vertalingen in en uit het Nederlands, Engels, Duits, Deens, Noors, Zweeds, Fins en IJslands.

 

Kwaliteitswaarborg

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden hanteert het SVIN de stelregel dat alle vertalingen gemaakt worden door native speakers: vertalers die een tekst in hun moedertaal vertalen. Als extra kwaliteitswaarborg wordt elke vertaling gecontroleerd door een tweede vertaler. De (beëdigde) vertalers van het SVIN zijn academisch geschoold of hebben een vergelijkbare opleiding. Het SVIN is houder van het keurmerk van VViN (Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland) en werkt volgens NEN-EN 15038.

 

http://www.svin.nl/

001-9

Nordby handelssted

Nordby Handelssted ligt aan het water op Nordby, 4 kilometer van Mestervik, waar u onder meer een supermarkt en benzinestation vindt. Naar het gemeentelijk centrum Storsteinnes in Balsfjord is het 30 kilometer. De stad Tromsø ligt op 60 kilometer afstand. En op 55 kilometer afstand ligt Målselv met een vliegveld.

Lees meer...

20708308-1

Zweden: herberg met eigen woning

Horrmundsgården in Malung-Sälen is een mooi gelegen herberg uit de jaren 20 van de vorige eeuw. De herberg is omgebouwd en gerenoveerd, waarbij de stijlelementen uit die tijd behouden zijn gebleven. Het woonhuis naast de herberg is in de jaren 50 gebouwd.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.