Noors leren?
Volg een workshop in maart 2017
Bel 06 387 83 063

06 - 387 83 063

Noors leren

Informatie over Noors leren, met een overzicht van plaatsen waar men Noors kan leren in Nederland, België en Noorwegen. Tevens informatie over Noors leren via internet en de regio's waar bokmål en nynorsk worden gesproken.

 

SCANDINAVISCH VERTAAL- EN INFORMATIEBUREAU NEDERLAND

Vertalen is vakwerk. Een goede vertaling vereist, naast gedegen kennis van de taal, ook inzicht in het onderwerp van de tekst en de cultuur van een land. Hoe weet je of je de goede toon te pakken hebt bij een delicate zakelijke kwestie? En hoe vertaal je bijvoorbeeld sneeuw naar een taal die daar zestien woorden voor kent?

Lees verder...

 

BOKMÅL EN NYNORSK

Op een overzichtskaart laten we zien waar in Noorwegen hoofdzakelijk bokmål en waar nynorsk als voertaal wordt gebruikt.

NIVEAUS TAALBEHEERSING

Regelmatig willen werkgevers weten op welk niveau u de taal beheerst. Hier treft u het standaard schema voor Europese niveaus aan. Aan de hand hiervan kunt u zelf beoordelen op welk niveau (A1 - C2) u zit op verschillende onderdelen.

NOORS LEREN IN BELGIË

Hier treft een overzicht aan ons bekende van cursusplaatsen in België.

 

NOORS LEREN IN NEDERLAND

Op deze pagina treft u een overzicht aan van ons bekende cursusadressen in Nederland. Nieuwe cursusplaatsen kunnen altijd aan ons doorgegeven worden.
 

NOORS LEREN VIA INTERNET OF ANDERE MEDIA

Het aanbod van cursussen Noors via internet wordt steeds uitgebreider. Op deze pagina volgt een overzicht.
98-2

Prachtige woonboerderij in Valdres

20-05-2017

Het eigendom bestaat uit een volledig gemoderniseerde woonboerderij met grote garage annex werkplaats, alsmede twee bergboerderijen. Door de indeling is het mogelijk een deel van het eigendom als bed & breakfast te gebruiken.

Lees meer...

42_00000-2

Vakantieboerderij bij Noors-Zweedse grens

24-04-2017

Op korte afstand van de Idefjord en Svinesund en Nordby, en direct ten zuiden van de plaats Halden ligt deze voormalige paardenboerderij in Zweden, in een dal met bos en vele paden. De woning uit 1909 (gerenoveerd in 1991) heeft een gebruiksoppervlakte van 180m2 en is aan de buitenkant goed onderhouden.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.