Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Stappenplan en registratiebewijs

REGISTRATIEBEWIJS

Op deze pagina gaan we in op de voorwaarden die gelden bij de aanvraag van een registratiebewijs door werknemers, zelfstandigen, aanbieders van diensten, studenten en mensen die voldoende eigen middelen van bestaan hebben. In het tweede deel gaan we in op de aanvraag van het registratiebewijs.

Lees verder...

 

STAPPENPLAN NA AANKOMST

Als u in Noorwegen bent aangekomen, moet u een aantal zaken regelen om hier te kunnen wonen en werken. Hieronder volgt een korte beschrijving van de eerste stappen in Noorwegen.

Lees verder...

 

CHECKLIST EMIGRATIE

De checklist emigratie is opgesteld op basis vaneen reeds bestaande algemene checklist emigratie en ervaringen van anderen die de afgelopen jaren naar Noorwegen zijn geëmigreerd. Suggesties, aanvullingen en wijzigingen zijn altijd welkom.
 
59sortert-1

Restaurant/café in wintersportgebied te huur

Voor Fjøllhalli, een prachtige horecagelegenheid in het hutten- en wintersportgebied Rauland, in het zuiden van Noorwegen, zoeken we een beheerderspaar dat deze gelegenheid op zelfstandige basis wil gaan huren en runnen.

Lees meer...

001-10-15

Ørnetunet

In Rekdal in de gemeente Vestnes in het westen van Noorwegen is dit bijzondere eigendom te koop. Het kan onder meer gebruikt worden als woning, hotel, toeristische accommodatie met hutten.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.