Advies over wonen
en werken in Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Huisdieren

Informatie over het meenemen of invoeren van huisdieren (honden, katten, konijnen)  bij een emigratie naar Noorwegen.

HONDEN EN KATTEN

Op deze pagina wordt weergegeven aan welke voorwaarden men moet voldoen als men een hond of kat wil meenemen naar Noorwegen.

KONIJNEN

Er is een speciaal formulier voor het invoeren van een konijn in Noorwegen.
Lees verder...

HUISDIEREN IN HET VLIEGTUIG

Indien u uw hond of kat mee wilt nemen in het vliegtuig, dient u rekening te houden met een aantal regels. De infornmatie op deze pagina is afkomsting van de KLM en SAS.
vradal_kavel

Bouwkavel voor vakantiewoning

Vrådal ligt centraal in de provincie Telemark in de gemeente Kviteseid in het zuiden van Noorwegen, midden in de bergen en de bossen. Hier, op 250 meter boven zeenniveau, komen de meren de Nisser en Vråvatn samen.

Lees meer...

59_83322833-1

Liodden camping in Hallingdal

In Nesbyen in Hallingdal is deze prachtig  gelegen camping te koop. De camping grenst direct aan de visrijke rivier Hallingdalselva. Kavelgrootte: 25.503 m2. Oorspronkelijke bouwjaar: 1978.

Het eigendom is mooi gelegen aan de oostoever van de rivier Hallingdalselva, bij de rijksweg 7. De afstand tot het centrum van Nesbyen is zeven kilometer. Naar Oslo is het 140 kilometer en naar Bergen 300 kilometer.

Lees meer...

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.