Begeleiding aankoop onroerend goed Noorwegen?
Bel 0047 928 54 190

Emigreren

og-huisjes

Noors leren

Informatie over Noors leren, met een overzicht van plaatsen waar men Noors kan leren in Nederland, België en Noorwegen. Tevens informatie over Noors leren via internet en de regio's waar bokmål en nynorsk worden gesproken.

og-begen

Stappenplan en registratiebewijs

In dit onderdeel gaan we in op de voorwaarden die gelden bij de aanvraag van een registratiebewijs en zaken die u moet regelen om hier te kunnen wonen en werken.

flem10-2

Projecten

Op dit moment hebben we één wervingsproject in Noorwegen. Sinds 1 oktober 2015 zijn we op zoek naar nieuwe inwoners voor het eiland Flemsøy/Skuløy in de gemeente Haram in het westen van Noorwegen. Het eiland ligt niet ver van de stad Ålesund. 

 

lijst04

Verhuizen

Praktische informatie en tips over verhuizen naar Noorwegen, afkomstig van de erkende verhuizer in Nederland. Tevens treft u er een handige inboedelcalculator aan.

lijst02

Invoerregels

Over het invoeren van auto's en motoren. Wat mag wel en wat mag niet? Hoeveel tijd heeft u nodig om alle papieren in orde te maken.

lijst01

Bewust emigreren

Een goede voorbereiding op uw emigratie naar Noorwegen is het halve werk. We gaan onder meer in op de vijf fases in het emigratieproces, maar ook op heimwee.

banner_zoet

13 mei 2018: Emigratiedag Noorwegen

Op zondag, 13 mei 2018 organiseert norsk.nl een informatiedag over emigreren naar Noorwegen. Plaats: Omni Mobilae in Heino, Overijssel.

Projecten

Flemsøy/Skuløy

Welkom op Flemsøy/Skuløy, het eiland met de dubbele naam, het eiland van licht. Flemsøy/Skuløy ligt in de gemeente Haram en is een deel van de eilandengroep Nordøyane. Het eiland ligt ten noorden van de prachtige Jugenstilstad Ålesund in de provincie Møre og Romsdal in het westen van Noorwegen. Het eiland heeft circa 500 inwoners en is via een brug verbonden met het eiland Haramsøy, waar ongeveer 600 mensen wonen.

Lees verder...

 

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van norsk.nl, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.