Nieuws van norsk.nl

Ga naar het laatste nieuws van norsk.nl Lees meer

wonen en werken
in Noorwegen

Leer eerst de Noorse taal Lees meer

Belastingen
in Noorwegen

Info over het belastingsysteem Lees meer

Bedrijf overnemen

Hier is ons aanbod Lees meer

Na aankomst

Welke stappen dient u te nemen

Lees meer

Invoeren van uw auto

Waar moet u aan denken Lees meer

Project

Flemsøy/Skuløy

pre-content-1

 

Actueel

nieuw-1

Liodden camping in Hallingdal

In Nesbyen in Hallingdal is deze prachtig  gelegen camping te koop. De camping grenst direct aan de visrijke rivier Hallingdalselva. Kavelgrootte: 25.503 m2. Bouwjaar: 1978.

nieuw

Bouwkavel vakantiewoning

Bouwkavel van 1309 m2 voor vakantiewoning in Vrådal in de provincie Telemark in het zuiden van Noorwegen, midden in de bergen en de bossen. Hier, op 250 meter boven zeeniveau, komen de meren de Nisser en Vråvatn samen.

aure

Grote boerderij met 7 slaapkamers

Droomt u ervan om landelijk te leven en een boerderij te runnen, dan kan Bratset gård wellicht iets voor u zijn. De boerderij is landelijk gelegen aan het water, aan de zuidzijde van Ertvågøya, met uitzicht over de Valsøyfjord.

kjelvik

Verlaten vissersdorp te koop

Hoog in het noorden van Noorwegen, omgeven door steile bergwanden, is dit historische vissersdorpje in Kjelvik te koop. Een plek met een bijzonder rijke historie. Mogelijkheden voor toerisme!

Neem een nieuwsbrief...

Abonneer u op de nieuwsbrief van Placement, met nieuws over projecten, vacatures, onroerend goed en vestigingsmogelijkheden in Noorwegen. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.